PITKÄ KOKEMUS HYDRAULIIKKA-ALALTA
YHDISTETTYNÄ NYKYAIKAISEEN TEKEMISEEN

HTR-Hydraulics Oy on monipuolinen hydrauliikka-alan erikoisliike.
Nykyaikaiset, n. 1500 m2 toimitilamme sijaitsevat Orimattilassa.

Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaat hydrauliikkaratkaisut ja koneikot. Tarjoamme vaativia ratkaisuja teollisuushydrauliikkaan, tuotantolaitoksiin ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Laajasta hydrauliikkakomponenttien tarjonnastamme löytyy sopiva valikoima erityyppisten jälleenmyyjien tarpeisiin.

Laatumme takeena toimii pitkä kokemus alalta, sekä maailmanlaajuinen toimittajaverkosto, joiden ansiosta pystymme tarjoamaan sekä nykyaikaiset että korkealaatuiset tuotteet ja ratkaisut.

ASIAKKAIDEN TYYTYVÄISYYS
OHJAA TOIMINTAAMME

Juuri oikeanlaisen hydrauliikkaratkaisun löytäminen asiakkaan tarpeeseen on lähtökohtammekaikissa projekteissa. Tapamme toimia onkin saanut kiitosta asiakkailtamme ja HTR-Hydraulics panostaa sekä asiakaslähtöisyyteen että hyvään palveluun myös tulevaisuudessa.

HTR-Hydraulics on reippaasti kasvava yritys, joka ammentaa tietotaitonsa kymmenien vuosien kokemuksesta, mutta tähtää kaikella tekemisellään tulevaisuuteen. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan alan parhaat ratkaisut, joustavasti ja nopeasti.